Odviaž sa!


Autor : Keri Smith
Rok vydania : 2014
Vydavateľstvo : YOLi

Knižka pre kreatívnych ľudí a ľudí s kopou času. Ak spĺňaš kreatívnosť alebo aspoň máš kopu času, táto kniha je pre teba.
Kniha Odviaž sa je známa v angličtine ako Wreck this journal. Možno ju poznáte,no ak nie,predstavím vám ju.


Je naozaj populárna. Nájdete kopu obrázkov na tumblr, weheartit či videá na YouTube. Ľudia,ktorí túto knižku dokončia – splnia všetky úlohy uvedené v nej, natočia na YB video kde ukazujú jednotlivé stránky a ich kreativitu. Ak teda patríš k skupine, ktorá má iba veľa času, môžeš tieto videá vyhľadať a inšpirovať sa.
Autorkou je kanaďanka Keri Smith. Wreck this journal nieje jej jediná kniha,kde musíš použiť svoju kreativitu, no je najznámejšia. Podobná knižka je napríklad This is not a book. Vlastní svoju internetovú stránku, kde nájdete informácie o autorke, všetky jej knihy a jej osobný blog. (TU)
Nafotila som vám pár z úloh z knihy. Naozaj len pár, v knihe je ich veľmi veľa a sú rôzne. Knižku je už možné kúpiť všade. :)




...
Takže toto je prvý článok na tomto blogu. :) Dúfam že sa vám páči, ak áno tak zanechajte komentár, a ak nie tak tiež a dajte mi vedieť čo by som mala zlepšiť :)
Nezabudnite blog sledovať na Instagrame (@citam_citas)



0 komentárov:

Zverejnenie komentára