Mrcha Hollywood

Autor : Ján&Robert Bryndza
Počet strán : 287
Rok vydania : 2012
Vydavateľstvo : Marenčin PT

Skutočný príbeh o slovenskom chalanovi Jánovi, stylistovi, ktorý ide do Hollywoodu za lepším životom a naplnením svojich snov. Na úspech má všetky predpoklady. Svetoznáma hollywoodska herečka si ho najme ako stylistu. Je to však obyčajná depresívna využívačná mrcha. Spriatelí sa s bohatým homosexuálnym párom, ktorý pretláča svoju hroznú kozmetickú značku, hoci ju ani sami nepoužívajú. Spolupracuje s asistentom filmovej hviezdy, ktorý je na pokraji kolapsu zo snahy preraziť v Hollywoode. Ako dopadne jeho obrovské dobrodružstvo v prostredí plnom intríg a využívania? Príbeh o tom, ako to skutočne funguje za bránami víl hollywoodskych hviezd a v šoubiznise vôbec.



Tento príbeh je napísaný podľa skutočnej udalosti. Mená postáv sú pozmenené.

Na túto knihu som natrafila vďaka kamarátke a som jej za to vďačná. Nečítala som ju len jeden krát, no napriek tomu ma stále baví.
Keď som prvýkrát otvorila túto knihu, jej autorov som vôbec nepoznala. Kniha ma zaujala, preto som si ju kúpila.

Dej tento knihy je jednoduchý, no zaujímavý. Číta sa ľahko a veľmi rýchlo. Počas čítania tejto knihy spoznávate Jána - rozprávača, ale aj postavy z jeho okolia. Kniha vás aj často pobaví - ja som sa pri tejto knihe dosť nasmiala. Nájdete tu aj veľa zápletiek a prekvapivých situácií, počas ktorých budete stránky otáčať veľmi rýchlo. Naskytnú sa aj také situácie, pri ktorých budete len kývať hlavou nad správaním niektorých postáv v knihe. Je to oddychové čítanie a túto knihu naozaj odporúčam tým, čo sa chcú na chvíľu odreagovať, pobaviť, i zamyslieť :-).

"Šťastie ste vy a človek, ktorého milujete."


Ján sa rýchlo dostane do kontaktu s Derekom a Hillarym, ktorí mu pomôžu zoznámiť sa so známou herečkou Veronicou Madison.  Jánovi sa tak otvárajú brány úspechu. Naberá nové skúsenosti a spoznáva život v Hollywoode.

E-knihu Mrcha Hollywood môžete teraz zohnať za skvelú cenu TU.

Anotácia:
Veronica sa znovu rozplakala. Podal som jej vreckovku. "Pozri, Veronica. Ujo William bude musieť pritvrdiť a byť odporný, ak sa na to pódium nedotrepeš. Obaja vieme, že si súdny proces nemôžeš dovoliť." vydieral ju William. "Mňa to nezaujíma!" zakričala Veronica. "Ale zaujíma, nefňukaj a padaj do sály!" William ju odpásal, vyštval z jej vlastného auta a vyhrážkami prinútil, aby zahrala aj druhú šou. My traja sme si sadli k zadnému stolu. Ušla sa mi stolička medzi Kevinom a Williamom. "Ak sa ešte raz pokúsiš podryť moju autoritu," William sa ku mne nahol a šepkal, "prisahám Bohu, že ťa zabijem. Myslím to vážne!" "Ak sa somnou budeš takto ešte raz baviť," šepkal som mu naspäť "nahovorím Veronicu, aby ťa vyrazila a nech sa postará o to, aby tú tvoju tlstú, arogantnú riť vyrazili aj z agentúry! Stylisti sú veľmi vplyvní ľudia." William zbledol a držal hubu. Ja som sa cítil fantasticky.




0 komentárov:

Zverejnenie komentára